Изборите идват. Не могат да стигнат до местните избори, налага се

...
Изборите идват. Не могат да стигнат до местните избори, налага се
Коментари Харесай

Бабикян посочи единствения шанс да има кабинет

" Изборите идват. Не могат да стигнат до локалните избори, постанова се да се скарат преди този момент. Трябва да се скарат през лятото, тъй като няма по какъв начин Корнелия Нинова и Христо Иванов да имат един претендент за кмет ".

Това сподели пред БНР Арман Бабикян от придвижване " Ние идваме ". И добави, че единственият късмет да има кабинет е " да се схванат с Има Такъв Народ ".

" Скандалът сред Политическа партия и Има Такъв Народ стана толкоз непоносим, че започнаха да си цепят и триумфите, и неуспехите. Имат положителни образци за обща работа и внезапно всичко да стартира да се очерня, не е честно към истината... Нямаше годна връзка сред тези хора в обединението. Налага се да научат по какъв начин се поддържа връзка в коалиция. Историческият миг е подобен, че би трябвало да са по-самопожертвователни. Ако не умеят да беседват и стартират всяко изречение с " Аз ", ще вършим избори след избори ".

Според него харизмата на Кирил Петков е значима за Политическа партия, а качествата на Асен Василев - за ръководството на страната.

В предаването " Политически НЕкоректно " Бабикян добави, че разделянето у нас от дълго време го има и че не съумяваме да съберем нацията си, когато до границата ни има война:

" Нормалната реакция на една нация е да се сплоти, а ние се донацепваме. Независимо дали си ляв, десен, либерал, хората се сплотяват в такива моменти. Покрай Златни пясъци минават мини. Всички етапи на войната - отвън горещата, се водят против България от Русия, а ние не се сплотяваме, това е най-ужасното. Въпреки враждебните актове против България ние се вършим на глухи. Големият риск е, в случай че не успеем да събираме, тези, които желаеме да променим България ". 

И е безапелационен, че Азът не би трябвало да е по-силен от концепцията за обединяване.

" Синергията за общо обединяване за смяна няма надмогване. Ако може азовете да са крачка обратно, с цел да можем да свършим работа. Егоизмът е отблъскващ. Не можем да променим по този начин страната ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР